SERVICES & IDENTITEIT

Ik ontwerp onder andere huisstijlen, advertenties, brochures, affiches, flyers en websites, maar ook belettering (op ramen of voertuigen bijvoorbeeld), relatiegeschenken en andere 3D-reclamemiddelen.

Mijn sterke kant is mijn kennis over grafische productietechnieken en de bijbehorende trajecten. Omdat ik de laatste ontwikkelingen op de voet volg, kan ik u altijd meerdere goede opties voorleggen. Desgewenst neem ik u alle zorg uit handen door het hele productieproces, van offerte tot oplevering, voor u te regelen.

ORANJEBRUIN doet niet aan luchtfietserij. Ik ben een praktisch mens en denk graag met u mee over de oplossing die het beste bij u past. Een pittige deadline of een strakke begroting schrikt mij niet af.

Ik doe voor u waar ik goed in ben, zoals concepten ontwikkelen, ontwerpen en de productie begeleiden. Daarnaast beschik ik over een uitgebreid netwerk van specialisten zoals fotografen, webbouwers en tekstschrijvers die ik voor u kan inschakelen en begeleiden.

-

Mandy Bronsgeest heeft in 2008 ORANJEBRUIN grafisch ontwerp opgericht. Na het Grafisch Lyceum en de Willem de Kooning Academie (Rotterdam) verdiende ze haar sporen bij diverse reclame-, ontwerp- en architectenbureaus.
ORANJEBRUIN is aangesloten bij de BNO en hanteert de daarbij horende algemene leveringsvoorwaarden.

Algemene Leveringsvoorwaarden BNO